Откриване на магазин "Лимец"

Първи по рода си хранителен магазин за варива и консерви само от продукти от растителен произход ще отвори след броени дни врати в Стара Загора. Магазинът ще носи името “Лимец” и е собственост на фирма “Брадърс комерс” с управител Георги Георгиев. В най-новия за града на липите търговски обект всичко ще се предлага под мотото “Вземи от полето”. Ние доставяме стоката директно от производителя.LIMEC-variva Така избягваме поскъпването й по веригата. Ще продаваме както пакетирани продукти, така и насипни. Ще предложим на нашите съграждани различни сортове ориз. Сред тях има такива, които със сигурност ще зарадват ценителите на добрата кухня. Не случайно с наши сурови продукти снабдяваме елитни ресторанти в града. Оризът “Арборио” например е с уникално зърно. То поема аромата на месото, на подправките. При нас ще се продава на напълно поносима цена. Ще предложим още див ориз, ориз за суши, както и специални сортове за спортисти. Редом с това ще продаваме и “масовия” български ориз, обяснява Георги Георгиев.
Бобът също ще е представен с различни сортове. Най-важното е, че всеки от тях ще е в чист вид. Знаете понякога как трудно увират едни зърна, а други се кашват. Това е от смесването на сортовете. При нас стоката е с доказано качество. Ще предлагаме дребен стандартен боб, но и голям салатен. А също и “гигантски” италиански, който ще е в консерви, казва г-н Георгиев.
Другата приятна изненада в “Лимец” ще е лимецът, българско производство. В магазина ще има и мелничка за смилане. Който иска, може да я ползва.
За почитателите на здравословното хранене ще са истинските пълнозърнестите брашна от Италия. Те ще се продават както в насипно състояние, така и пакетирани.
И олиото ще е в бутилки, но и наливно. Ние ще сме представители на доказалата се във времето марка “Кристал”. Ще предлагаме и зехтин на добра цена, обещават собствениците на “Лимец”.
В магазина ще бъде отделен и кът за подправки. Със сигурност нашите подправки ще се харесат на клиентите, защото ще са прясно смлени, ароматни и на достъпни цени, казва г-н Георгиев. Подправките ще се предлагат пакетирани и в диспенсъри.
Здравословна храна на добра цена и с високо качество ще намерят старозагорци в новия магазин. За да бъде тяхното пазаруване още по-приятно и лесно, до всяка стока ще бъде сложен “образователен” етикет за произхода на продукта и начините за неговото потребление.

Вие сте тук:Брадърс Комерс Новини Откриване на магазин "Лимец"