За нас

Създадохме Брадърс Комерс ООД през 2004г.  И още от създаването си до днес, тя се развива като фирма за търговия на едро с храни и хранителни стоки. Имаме търговски бази в София, Пловдив, Стара Загора, Смолян и Бургас.

Склад N1-гр. Стара Загора, ул. Анастасия Тошева 1

Склад N2- гр. Стара Загора, кв.Индустриален, Стоково Тържище "Интертед" склад 3/14

Склад N3- гр.Пловдив, ул. Брезовско шосе N 180, стоково тържище " Тракия", склад N109- 111

Склад N4- гр.Смолян, ул. Тракия N2

Склад N5- гр.София, кв. Слатина, бул. Проф. Цветан Лазаров N13, тържище Булгарплод, склад N 232 и N233

Склад N6- гр.Бургас, ул.Крайезерна 157


За удобство на нашите клиенти е разработена и внедрена система за прием на поръчки. Извършваме продажбата на стоки от място в изброените складови бази или чрез разнос в обектите на контрагентите. За доставките използваме собствен специализиран транспорт, като се спазва температурния режим за всеки вид стока.

Широка е гамата на предлаганите от нас храни и хранителни стоки. Тя е  внимателно подбрана от най-добрите български и европейски  производители. Големият асортимент дава възможност на нашите клиенти да имат право на избор, когато избират суровини и стоки за техните нужди.

Когато подбираме производителите на предлаганите от нас продукти, те трябва да отговорят на определен брой критерии свързани с качеството. Това го правим, защото искаме нашите партньори да имат сигурност в качеството на закупените от нас стоки. Предлагаме и стоки на голям брой малки български производитени, които са успели да съхранят занаятчийските традиции в тяхното производство.

Сертифицирани сме по ISO 9001:2015 и ISO 22000:2018.

Ние сме не само дистрибутор, а и търговска фирма, която прави проучвания, разработва и произвежда продукти за пазара. Нашите продукти са с търговски марки "Майстор Гош","Крес" и "Грош". Участваме и в самото им разработване и производство, чрез създаването на рецептури и подсигуряване на основни, допълнителни суровини и опаковки. Голяма част от използваните от нас рецептури са взаимствани от стари български регионални рецепти.

При нас работят кулинарни консултанти, които са на разположение за безплатни консултации на нашите партньори-собственици на заведения за обществено хранене. Целта ни е  доставка на суровини и даване на възможност за повишаване на професионалната квалификация на техните екипи.

Разполагаме с търговски екип, който помага на нашите партньори  да направят обективен избор спрямо техните потребности като предоставя пълната информация за нашите продукти и услуги.